2741038470,2741181066 Ισθμός Κορίνθου - Γαλότα, Κόρινθος dimitrischalkias@hotmail.com
hero image


 

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΙΝΟΚΙΟ
Βρεφονηπιακός Σταθμός - Νηπιαγωγείο | Κόρινθος


 
ΒΡΕΦΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
 

 
 

Το βρεφικό τμήμα δέχεται παιδάκια από 8 μηνών.

Στη Νέα Γενιά Πινόκιο γνωρίζουμε την ειδική φροντίδα που χρειάζονται τα βρέφη σε αυτή την ηλικία, γι΄αυτό τα περιβάλλουμε με αγάπη και ζεστασιά διασφαλίζοντας την ασφαλή αγωγή τους.

Η επιλογή βρεφικού σταθμού είναι κρίσιμη υπόθεση για τους γονείς, γι' αυτό σας περιμένουμε να γνωρίσετε από κοντά τον ανανεωμένο και ανεξάρτητο χώρο του βρεφικού τμήματος. 


 
ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

 
 

Το μεταβρεφίκο τμήμα θεωρείται ότι αποτελεί την ουσιαστική  έναρξη της εκπαίδευσης ενός παιδιού.

Προσαρμόζεται στην ομαδικότητα, μαθαίνει να λειτουργεί συλλογικά, λαμβάνει τα πρώτα ερεθίσματα.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό φροντίζει να καλλιεργεί συναισθήματα αλληλοσεβασμού και αγάπης σε ένα περιβάλλον πλούσιο από ερεθίσματα που καλύπτουν την περιέργεια και την ενεργητικότητα των παιδιών.

 

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

 
 

Στο τμήμα του νηπιαγωγείου η σκέψη αρχίζει να γίνεται πράξη.  Στην ηλικία αυτή τα παιδιά έχουν εξοικειωθεί με την έννοια της ομάδας.

Οι νηπιαγωγοί μας φροντίζουν να παρέχουν στα παιδιά τις κατάλληλες βάσεις μέσα από εγκεκριμένα προγράμματα του Υπ. Παιδείας, διαθεματικές προσεγγίσεις και Project.

Διδάσκονται προσχολικά μαθήματα, δημιουργία και έκφραση, μελέτη περιβάλλοντος, αγγλικά, χορό και μουσική.

 


 

Little English

Στο δίγλωσσο πρόγραμμα που εφαρμόζουμε στο νηπιαγωγείο καλλιεργούνται βασικές δεξιότητες επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα.

Μέσα από χειροτεχνίες, παιχνίδια, διαδραστικούς πίνακες τα παιδιά θα εξοικειωθούν με την ξένη γλώσσα. Μέλημα μας είναι οι μικροί μαθητές του σχολείου μας να έχουν την πρώτη επαφή με τα  αγγλικά και να καλλιεργηθεί ο νους με χαρά και παιχνίδι.

 

 

Μουσική Εκπαίδευση 

Η μουσική προπαιδεία είναι η πρώτη επαφή του παιδιού με την μουσική, τις νότες και τα μουσικά όργανα μέσα από προσαρμοσμένες εφαρμογές στις ανάγκες και ιδιαιτερότητες της παιδικής ηλικίας.

Μέσα από το παιχνίδι, την κίνηση, το τραγούδι το παιδί ξεδιπλώνει την δημιουργική του πλευρά, μαθαίνει να χαίρεται μέσα από τη μουσική και χαίρεται να μαθαίνει μουσική.

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα τμήματα και τις εγγραφές.